Forretter:

 

Oliva`s hjemmelavede tartelet - dagens fyld
105,-

Selleritaco - cremet krabbe - rog
115,-

Hovedretter:

Oliva`s fisk og skaldyrssuppe - torvets udbud af frisk fisk - rouille
199,-

Stegt kalv - ravioli med kalvefyld - svampesauce

245,-

Bøf af oksemørbrad: Okse - kartoffel - kold krydderurtebearnaisecreme - dagens garniture
269,-

Aftenens Torveret
Dagspris

Oliva's 4 - retters menu:Hver aften kombinerer Vi 4 retter bestående af en forret, en mellemret, en hovedret og en dessert sammensat ud fra sæsonens råvare udvalg.Alle 4 retter
469,-

Ost / Dessert

Oste fra nær og fjern, serveret med behørig garniture
1 stk. 69,-
3 stk. 99,-
5 stk. 135,-

Olivas petit four
3 stk. 59,-

Marmorkage - æblekompot - æblesorbet - chokolademousse
99,-

Oliva`s hjemmelavede is og sorbet
69,-

NB: Ved 10 personer eller derover bestilles menuen i forvejen. Alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu. Der kan naturligvis tages hensyn til børn, allergi ect.