Små Forretter / Small Starters

 

Tuntatar - avocado - sesam - grønt fra haven
Tuna tatar - avocado - sesame - fresh herbs

129,-

Jomfruhummer - lardo - løg - skaldyrsbisque
Vergin lobster - lard - onion - shellfishcream
129,-

Perlebygsotto - svampe - sommertrøffel ( vegetarisk )
Barleyrisotto - mushrooms - summertruffle ( Vegetarian )
129,-

Ærtepannacotta - bresaola - løvstikkemayo - boghvede
Pea pannacotta - breasoala - mayo - wheat
129,-

Brisler - hvide asparges - crumble - grønt
Sweatbreads - white asparagus - crumble - herbs
129,-

Sommerbuk - gulerodspurè - spæde gulerødder - vadaouvan sauce
Venison - carrotpurè - babycarrots - vaudaouvan sauce
129,- 

Hovedretter / Mains

Helstegt rødspætte - nye kartofler - spinat - agurkesalat - smørsovs
Panfried plaice - new potatoes - spinach - cucumber - butter sauce

235,-

Bøf af oksemørbrad: Okse - kartoffel - kold krydderurtebearnaisecreme - dagens garniture
Steak of beef tenderloin - potatoes - cold bearnaise - todays garnish
269,-

Aftenens Torveret / Todays special
Dagspris

Oliva's 4 - retters menu:Hver aften kombinerer Vi 4 retter bestående af en forret, en mellemret, en hovedret og en dessert sammensat ud fra sæsonens råvare udvalg.Alle 4 retter
Oliva`s 4 course menu
469,-

Ost / Dessert / Cheese / Dessert

Oste fra nær og fjern, serveret med behørig garniture
1 stk. / 1 pie.69,-
3 stk. / 3. pie.99,-
5 stk./ 5.pie. 135,-

Olivas petit four / small treats
3 stk. 59,-

Rababergrød - vanilieskum - iscreme
99,-

Oliva`s hjemmelavede is og sorbet
3 scoops of icecream
69,-

NB: Ved 10 personer eller derover bestilles menuen i forvejen. Alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu. Der kan naturligvis tages hensyn til børn, allergi ect.