Små Forretter / Small Starters

 

Laks marineret i rødbede og hindbærsnaps - krondildsmayonaise
Salmon marinated in redbeet and raspberry aquavit - mayo
129,-

Muslingesuppe - blåmuslinger - selleri - peberrod 
Soup of mussels - blueshell mussels - celariac - horseradish
129,-

Perlebygsotto - tomat - mild gedeost ( vegetarisk )
Barleyrisotto - tomato - mild goatscheese ( Vegetarian )
129,-


Okse tartar - kantarel mayo - syltede stikkelsbær
Beef tartar - chantarral mayo - pickled gooseberries
129,-

Brisler - stuvede svampe - grillet brød - hyben 
Sweetbreads - creamy mushrooms - grilled bread
129,-


Asianstyle porkribs
129,- / 235,- Small / Large portion

Hovedretter / Mains

Helstegt rødtunge - druer - friske hasselnødder - kartofler - - smørsovs
Panfried lemon sole - grapes - potatoes -  butter sauce

235,-

Bøf af oksemørbrad: Okse - kartoffel - kold krydderurtebearnaisecreme - dagens garniture
Steak of beef tenderloin - potatoes - cold bearnaise - todays garnish
269,-

Aftenens Torveret / Todays special
Dagspris

Oliva's 3 - retters menu:Hver aften kombinerer Vi 3 retter bestående af en forret, en hovedret og en dessert sammensat ud fra sæsonens råvare udvalg.
Oliva`s 3 course menu
425,-

Ost / Dessert / Cheese / Dessert

Oste fra nær og fjern, serveret med behørig garniture
1 stk. / 1 pie.69,-
3 stk. / 3. pie.99,-
5 stk./ 5.pie. 135,-

Olivas petit four / small treats
3 stk. 59,-

Stikkelsbærgrød - vanilieiscreme - syrnet fløde
Gooseberries pourrigde - vanilla icecream

99,-

Oliva`s hjemmelavede is og sorbet
3 scoops of icecream
69,-

NB: Ved 10 personer eller derover bestilles menuen i forvejen. Alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu. Der kan naturligvis tages hensyn til børn, allergi ect.