Take away

UGE 15   ( Siden bliver opdateret hver Onsdag kl.12.00)

Pris 119,-

Kan hentes fra kl.1730 – 20.00

Mandag – Tirsdag: Lukket

Onsdag: Canneloni med fisk og skaldyrsfyld, samt salat
eller
Skinkeschnitzel med svampe og ovnkartofler

Torsdag: Kalv “saltimbocca” med blød polenta og salviesauce

Fredag: Lammefrikadeller med tomat cous cous og tzaziki

Lørdag: Braiseret okse med rodfrugter og mos

Søndag: 3 snitter til 99,-

Rejsemenuen: Hver fredag og lørdag drager vi madmæssigt til en af vores ynglingsdestinationer. Denne gang: SINGAPORE

Forret:

Paratha med laks ,marineret med varme krydderier, hertil myntecreme

Hovedret:
Kyllinge satay med kokosris og agurkerelish

Dessert:
Mangomousse med youghurtcreme
Pris pr. couvert 225,-

For bestilling 49761177
Siden bliver opdateret hver Onsdag kl.12.00